Simkuring salawasna fokus dina kaséhatan jeung ngembangkeun barudak!

Ijinan Lima Béntang International Trade Co., Ltd. geus produsén sarta supplier pakakas kaulinan di Cina pikeun 13 taun, pausahaan ngabogaan panalungtikan sarta pamekaran departemén profésional, specializing dina panalungtikan, ngembangkeun, desain, manufaktur jeung palaksanaan tempat kaulinan barudak proyék peralatan. parusahaan boga sistem pangropéa kontinyu sarta ngawaskeun sakabéh prosés tina pamenta nu klien pikeun instalasi tur operasi.

Kusabab 2015, pausahaan diasupkeun pasar dunya. Antukna, pangalaman vast geus akumulasi kotak ieu. Ratusan proyék réngsé sakuliah dunya. Ratusan rébu tina imut barudak!

alat-alat kami gawé jeung mawa kauntungan di nagara kayaning: Rusia, Bélarus, Ukraina, Kazakhstan, Cina, Afrika Kidul, Uni Émirat Arab, Pakistan, Iran jeung loba batur.

Hiji pendekatan individu jeung profesionalisme tinggi mangrupa prinsip utama anu pituduh spesialis lima Béntang LLC.

wimg_12

Urang nawiskeun konsumén urang ngan produk kualitas luhur.

Dina produksi urang ngagunakeun cuci bahan polymeric hypoallergenic, karét busa elastis na threads kakuatan husus. Kabéh bahan dipaké pikeun ngahasilkeun barudak atraksi game sasuai jeung standar internasional.

Kualitas, pendekatan profésional sarta harga ti produsén - nyieun parusahaan urang kalapa di pasar jeung pikaresepeun pikeun meuli.

Parusahaan lima béntang LLC - kabeh pikeun barudak

Sertipikat

F1
f3
779ab4ac (1)
F2