Panas-diobral produk

Kualitas Kahiji, Kasalametan Terjamin

  • Kualitas luhur

    The tempat kaulinan indoor dijieun ku lima Béntang CO, LTD geus Certified ku EU jeung sasuai jeung standar internasional.

  • harga kalapa

    deliveries langsung ti pabrik, teu biaya tambahan pikeun forwarders na perantara séjén, harga produser.

  • tim profésional

    Tim kami boga 13 taun pangalaman suksés di pasaran. Salaku produsén pakakas muter barudak, pausahaan ngabogaan panalungtikan sarta pamekaran profésional departmen

  • pilihan lega

    Urang ngahususkeun dina pabrik tempat kaulinan indoor barudak, sarta kami boga rupa-rupa nu pasti bakal manggihan naon butuh kana ramatloka urang.

Ngembangkeun Pausahaan

Ratusan Klién Amanah Us!

  • Indoor Playground Dupi Adat-Made

    Sababaraha weruh yén Equipment Game kayaning Rohangan Playground Salaku Aturan dijieun Pikeun Orde. Ieu Conditioned Ku fitur The Atraksi sorangan, jeung ogé Ku The wishes Of The Konsumén, kayaning Th ...

  • Kumaha Ka Pilih Fasilitas Playground

    Pikeun Jieun The maén Room Nu Maha pikaresepeun jeung nguntungkeun, perlu pikeun digitus Ieu Sareng Modern Play ieu bisa dipigawé sacara mandiri Jeung kalayan bantuan spesialis pausahaan Produksi, ...

  • The Trampoline sarena

    Modern Trampoline sarena Dupi hiji matak Hiburan Pikeun Barudak Of Sakur Jaman. The Panyiaran panganyarna Jeung Bahan Ngidinan Us ka rancang Equipment Pikeun Trampoline Center Of Sakur Ukuran Jeung Layout, ...

Arrivals anyar

Kualitas Kahiji, Kasalametan Terjamin