Ne gjithmonë i kushtoj vëmendje të tendencave të reja në pajisjet e lojrave.

 • Rrjetë e brendshme shumëngjyrëshe për fëmijë, e punuar me dorë, e punuar me dorë në sheshin e lojërave

  Rrjetë ngjitjeje shumëngjyrëshe e thurur me dorë për fëmijë, këndi i lojërave me grep është projekti ynë më i fundit për fëmijët. Materiali është litari najloni shumëngjyrësh i importuar me cilësi të lartë. I gjithë artikulli është thurur me dorë. Forca tërheqëse e një litari të vetëm është më shumë se 250 KGS, e barabartë me peshën e 10 fëmijëve. Pas...
  Lexo më shumë
 • SI TË ZGJIDHNI NJË ARENË TRAMPOLINE

  Qendrat e trampolinës janë argëtim argëtues për fëmijët e të gjitha moshave. Teknologjitë dhe materialet më të fundit bëjnë të mundur prodhimin e pajisjeve për qendrat e trampolinës të çdo madhësie dhe plani, dhe kjo është arsyeja e rritjes së popullaritetit të një argëtimi të tillë. Përveç kësaj, qendra e trampolinës...
  Lexo më shumë
 • Indoor Playground është bërë me porosi

  Pak di se e tillë Pajisje Game Si Indoor Playground si rregulla janë bërë me porosi. Kjo kushtëzohet nga tiparet e tërheqëse në vetvete, por edhe nga dëshirat e klientëve, të tilla si mundësitë e tyre financiare, dimensionet dhe konfigurimin e dhomës. Përveç kësaj, fëmijët Moderne dhe ...
  Lexo më shumë
 • Si te zgjidhni Playground Facilities

  Për të bërë Playing Room më tërheqës dhe fitimprurës, është e nevojshme për të pajisur atë me Modern Luaj Kjo mund të bëhet në mënyrë të pavarur dhe me ndihmën e specialistëve të kompanisë të prodhimit, të cilët kanë përvojë të gjerë në zbatimin e projekteve të tilla. Së pari, ju duhet të vendosni në një vend F ...
  Lexo më shumë
 • Trampoline Arena

  Modern Trampoline Arena është një Fascinating argëtuese për fëmijët e çdo moshe. Teknologjitë e fundit dhe Materiale të na lejojë për të prodhuar pajisje për Trampoline qendër të çdo madhësi dhe layout, dhe kjo rritje popullariteti është për shkak të i atyre Entertainment. Përveç kësaj, Trampoline Center është ...
  Lexo më shumë