HOT-SHITJE PRODUCT

Cilësia e parë, Siguria garantuar

 • Cilesi e larte

  Shesh lojërash shtëpie prodhuar nga pesë yje CO, LTD janë çertifikuar nga BE-ja dhe në përputhje me standardet ndërkombëtare.

 • çmimet konkurruese

  dërgesat e drejtpërdrejta nga fabrika, ka akuza shtesë për forwarders dhe ndërmjetësit e tjerë, çmimet e prodhimit.

 • ekipi profesional

  Ekipi ynë ka 13 vjet përvojë të suksesshme në treg. Si prodhues i pajisjeve të fëmijëve të luajë, kompania ka një hulumtim dhe zhvillim profesional departmen

 • zgjedhje të gjerë

  Ne jemi te specializuar në prodhimin e lojrave shtëpie për fëmijë, dhe ne kemi një gamë të gjerë që ju patjetër do të gjeni çfarë ju duhet në faqen tonë të internetit.

Zhvillimi i kompanisë

Qindra e klientëve të na besoni!

 • Indoor Playground është bërë me porosi

  Pak di se e tillë Pajisje Game Si Indoor Playground si rregulla janë bërë me porosi. Kjo kushtëzohet nga tiparet e tërheqëse në vetvete, por edhe nga dëshirat e konsumatorëve, të tilla si th ...

 • Si te zgjidhni Playground Facilities

  Për të bërë Playing Room më tërheqës dhe fitimprurës, është e nevojshme për të pajisur atë me Modern Luaj Kjo mund të bëhet në mënyrë të pavarur dhe me ndihmën e specialistëve të kompanisë e prodhimit, ...

 • Trampoline Arena

  Modern Trampoline Arena është një Fascinating argëtuese për fëmijët e çdo moshe. Teknologjitë e fundit dhe Materiale të na lejojë për të prodhuar pajisje për Trampoline qendër të çdo madhësi dhe layout, ...

Arritje të reja

Cilësia e parë, Siguria garantuar