Ние секогаш се фокусира на здравјето и развојот на децата!

Жинан Пет ѕвезди меѓународната трговија копродукции, Ltd е производител и снабдувач на игри опрема во Кина за 13 години, компанијата има професионален истражување и развој оддел, специјализирана за истражување, развој, проектирање, производство и имплементација на детско игралиште опрема проекти. Компанијата има систем на континуирано одржување и следење на целиот процес од барањето на клиентот за инсталација и операција.

Од 2015 година, компанијата влезе во светот на пазарот. Во тоа време, огромното искуство е стекнато во оваа област. Стотици завршени проекти низ целиот свет. Стотици илјади детски насмевки!

Нашата опрема работа и донесе профит во земји како Русија, Белорусија, Украина, Казахстан, Кина, Јужна Африка, Обединетите Арапски Емирати, Пакистан, Иран и многу други.

Индивидуален пристап и висок професионализам се главните принципи кои водат на специјалисти на ПЕТ ЅВЕЗДИ ДОО.

wimg_12

Ние нудиме на нашите клиенти само високо квалитетни производи.

Во производството се користат на Хипоалергично перење полимерни материјали, еластична пена гума и теми од посебен сила. Сите материјали кои се користат за производство на детска игра атракции во согласност со меѓународните стандарди.

Квалитет, професионален пристап и цени од производителот - направи нашата компанија конкурентна на пазарот и привлечна за купувачот.

Компанијата пет ѕвезди ДОО - сите за деца

Сертификат

f1
f3
779ab4ac (1)
f2