Топло-продажба на производи

Квалитетот на прво место, гарантира безбедноста

 • Висок квалитет

  Затворен игралиште произведени од страна на ПЕТ ЅВЕЗДИ СД, ООД се сертифицирани од страна на ЕУ и во согласност со меѓународните стандарди.

 • конкурентни цени

  Директни испораки од фабриката, без дополнителни трошоци на шпедитери и други посредници, цените на производителите.

 • професионален тим

  Нашиот тим има 13 години на успешно искуство на пазарот. Како производител на детски игралишта, опрема, компанијата има професионален истражување и развој Departmen

 • широк избор

  Ние сме специјализирани во производството на затворен игралиште за деца, и ние имаме широк спектар, кои дефинитивно ќе се најде она што е потребно на нашиот веб сајт.

РАЗВОЈ НА КОМПАНИЈАТА

Стотици клиенти доверба нас!

 • Затворен игралиште е нарачана

  Неколку знае дека таквата опрема Игра Како затворен игралиште што се правилата се направени да нарачате. Ова е условено од карактеристики на самиот атракција, како и од желбите на клиентите, како што Th ...

 • Како да Избери Игралиште Објекти

  Да се ​​направи Играње Соба најатрактивните и профитабилен, потребно е да им овозможат на неа со модерната игра Ова може да се направи независно и со помош на специјалисти на продуцентска куќа, ...

 • Брануваа Арена

  Модерни Брануваа Арена е фасцинантен забава за деца од сите возрасти. На најновите технологии и материјали ни овозможи да произведува опрема за брануваа центар на која било големина и изглед, ...

Нови пристигнувања

Квалитетот на прво место, гарантира безбедноста