Kita tansah fokus ing kesehatan lan pangembangan anak!

Jinan Lima Bintang International Trade Co., Ltd. wis Produsèn lan supplier peralatan game ing China kanggo 13 taun, perusahaan wis riset lan pangembangan departemen profesional, wasis ing riset, pembangunan, desain, Manufaktur lan implementasine saka dolanan anak kang proyèk peralatan. Perusahaan wis sistem pangopènan dadi lan ngawasi kabeh proses saka request klien kanggo instalasi lan operasi.

Wiwit 2015, perusahaan mlebu pasar donya. Sak iki wektu, pengalaman jembar wis nambah ing lapangan iki. Atusan proyèk rampung ing saindhenging donya. Atusan ewu mesem anak kang!

peralatan karya lan nggawa MediaWiki ing negara kayata: Rusia, Belarus, Ukraina, Kazakhstan, China, Afrika Kidul, United Arab Emirates, Pakistan, Iran lan akeh liyane.

Lan pendekatan individu lan profesionalisme dhuwur prinsip utama sing nuntun specialists saka limang lintang LLC.

wimg_12

We offer kita pelanggan mung produk kualitas.

Ing produksi kita nggunakake ngumbah materi polymeric hypoallergenic, karet umpluk lentur lan Utas kekuatan khusus. Kabeh bahan kanggo produksi anak kang attractions game tundhuk karo standar internasional.

Quality, pendekatan profesional lan prices saka Produsèn - nggawe perusahaan kita competitive ing pasar lan atraktif kanggo panuku.

Company limang lintang llc - kabeh kanggo anak

certificate

f1
F3
779ab4ac (1)
F2